Smart Home oldal

TELJESKÖRŰ OKOSOTTHON VEZÉRLÉS
KÍVÜL – BELÜL

MEGOLDÁSOK AZ OKOSABB OTTHONHOZ

EGYEDÜLÁLLÓ SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG:

MINDEGY, HOGY OKOS VILÁGÍTÁSRA, KAMERÁKRA, INTERCOMRA, TÖBB SZOBÁRA KITERJEDŐ ZENE-SZOLGÁLTATÁSRA, HÁZI MOZIRENDSZERRE, HŐ-SZABÁLYOZÁSRA VAGY UNIVERZÁLIS SZOBAI SZÓRAKOZTATÓRENDSZERRE VAN SZÜKSÉGE,

A CONTROL4 ELHOZZA ÖNNEK.

MEGOLDÁSOK AZ OKOSABB OTTHONHOZ

AZ OTTHONA A VÁRA

Képzelje el, hogy kedvenc lejátszási listájára ébred, miközben a függönyök lassan beengedik a napfényt és a hőmérséklet a tökéletes szintre áll. Munkahelyén értesítést kap, ha gyerekei hazaérnek az iskolából. Egyetlen hangparanccsal irányíthatja a lámpákat, elindíthat egy filmet, és aztán hátradőlhet a család vacsora után.

Külön hangjelzés szólíthatja lefekvéshez a gyerekeket, gombnyomással bezárhatja az ajtókat, elolthatja a lámpákat és élesítheti lefekvés előtt a riasztót. Ha okos otthonában minden együttműködik, az élet kényelmes és egyszerű.

A Control4 okos otthoni megoldásokat kínál, amelyek nyugalmat, kényelmet és rengeteg „wow” szolgáltatást nyújtanak. A biztonsági rendszertől, kameráktól, a videós ajtófelügyelettől, intelligens világítástól kezdve a termo- sztátokon és univerzális távirányítókon át a lenyűgöző otthoni moziig és a minden szobában elérhető kiváló minőségű zeneszolgáltatásig a Control4 okos otthon élményei lakására és pénztárcájára szabhatóak.

RENDSZERBE FOGLALT OKOS OTTHON

Elképzelhető, hogy otthonában több tucatnyi okos eszköz és berendezés áll rendelkezésre, ám ezeket különböző applikációk vezérlik. A gond az, hogy ezek külön-külön jól működnek, de nem képesek egy rendszerben üzemelni. És hiába fektet be a kényelem érdekében komoly összegeket az otthoni technológiába, végül megeshet, hogy az okos eszközök beszerelésével, frissítésével, vezérlésével jóval komplikáltabbá válik az élete.

A Control4 Smart Home operációs rendszer egy olyan platform, ami leegyszerűsíti az otthonában található technikai megoldásokat — erős, állandóan rendelkezésre all és elég intelligens ahhoz, hogy akár több ezer okos készüléket is integráljon, voltaképpen összefogva mindent a lakásban. Ahogy egy épületnek is szüksége van vízvezetékekre, áramforrásra és hálózati kapcsolatokra, az okos otthonhoz is szükséges egy minden bekötött eszközt vezérlő operációs rendszer.

Vezérlőnk képes kapcsolatot teremteni és kommunikáni több mint 13 500 harmadik féltől származó termékkel és rendszerrel – a sötétítőktől kezdve a termosztátokig, a kapuktól a garázsbejárókig, a szórakozástól a biztonságig és még sorolhatnánk.

A Control4 szoftver elektromos berendezések és hálózati eszközök ezreiben megtalálható, így biztosítva kedvenc márkáinak és kütyüinek összehangolását.

A Control4-nak köszönhetően nem szükséges egyetlen gyártóra vagy termékcsaládra szűkíteni a berendezések körét. Mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy akár a mi, akár mások termékeit használja otthona okosabbá tételéhez. Válasszon igényei szerint!

PROFI MEGOLDÁSOK

Az ingatlantulajdonosok többsége számára az okos otthonhoz szükséges berendezések beszerzése, beszerelése, valamint üzemeltetése időigényes és bonyolult.

A Control4 minősített szakemberei mindenre kiterjedő képzést kaptak az automatizált programozás, a magas szintű világítás rendszer tervezése és a hálózati kapcsolatok kiépítésének elsajátítása érdekében. Álmai okos otthonának megvalósításához használja Ön is az Animative Smart Home tapasztalatát!

 

ADATAI BIZTONSÁGBAN VANNAK

Miközben az okos eszközök számos területen kínálnak előremutató megoldásokat, az ingatlantulajdonosok azonban néha aggódnak a berendezések biztonsága és a privát szféra védelme miatt. És mi ezt tökéletesen megértjük.

Az Animative Smart Home a Control4 rendszeren keresztül generált adatai védelmét kínálja. Az Önnel kapcsolatos információkat mi soha nem adjuk ki harmadik félnek, és az Ön hozzájárulása nélkül nem is használjuk – adatai csupán arra szolgálnak, hogy zökkenőmentes üzemelést biztosítsanak az Ön Control4 rendszerének és a bekötött termékeknek.

Mi az Animative Smart Home-nál az okos otthon szakértői vagyunk. Képesített szakembereink megtervezik, beszerelik és üzemeltetik a berendezéseket, valamint a használatukhoz szükséges hálózatot. Rendszeres továbbképzéseinknek, erőforrásainknak és tapasztalatunknak köszönhetően átfogó technológiai rendszereket integrálunk, amelyek zavartalanul és megbízhatóan szolgálják Önt.

Az otthonok automatizálása megváltozatja életünket. A Control4 megoldásai nyugalmat, kényelmet, energiahatékonyságot, hálózati kapcsolatokat biztosítanak egyetlen, könnyen kezelhető rendszerben.

Mindemellett a Control4 prémium minőségű otthoni automatizációs és hálózati eszközöket, okos világítást, audiovizuális rendszereket, biztonsági és megfigyelő termékeket készít és forgalmaz. Az operációs rendszer azonban más készülékekkel is működik, egy platformra hozva az otthoni technológiai eszközöket.

Álmai otthonát mi nemcsak okossá, hanem széppé is tesszük a Control4 segítségével.

KÜLDJÖN ÜZENETET

Kérjük olvassa el az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Magyar