Rólunk

HITVALLÁS

Az Animative Kft. speciális technológia rendszerek tervezésével, rendszerintegrációval, célgéptervezéssel, és gyártással, valamint projekt menedzsmenttel foglalkozik. Mind a hazai, mind a nemzetközi piacon sikeres projekteket vittünk végig.

Mint független tervező és rendszerintegrátor cég, célunk a Megrendelő és Felhasználó lehetőségeinek és elvárásainak legmegfelelőbb rendszerek megvalósítása. Jó kapcsolatot ápolunk az iparág számtalan gyártójával és azok magyarországi képviseletével. Ez igaz hangtechnikai eszközökre, világítástechnikai eszközökre és sok egyéb, a modern audió-vizuális rendszerekhez szükséges (pl, informatikai eszközök, vezérlések, kijelzők stb.) berendezésekre. Cégünk nem egy szűk termék portfolió alapján válogatja össze a rendszerekhez szükséges eszközöket, hanem a piacon lévő teljes spektrum rendelkezésre áll, illetve egyedi tervezésű és gyártású megoldásokat is kínál. Ez a megközelítés egyedülálló ma Magyarországon.

Együtt dolgozunk a Beruházóval, a Kivitelezővel, az Üzemeltetővel, az adott rendszerek optimalizálása a cél; funkcionalitás, használhatóság, költségvetés, minőség, karbantarthatóság és egyéb szempontok alapján. Megrendelőink értékelik a függetlenségünket, a szakmai tudásunkat, a felhalmozott know-how-t.  Ez a megközelítés végeredményként magas integráltsági szintű, a kiindulási igényeket kielégítő, költségben optimális rendszereket eredményez.

A megrendelői megelégedettséget nem csak szakembereink felkészültsége és a projektek iránti elkötelezettsége garantálja, hanem a belső minőségbiztosítási rendszer is, melyet több éve bevezettünk és folyamatosan fejlesztünk.

Kreatív ötletekkel, hatékony munkavégzéssel és nemzetközi tapasztalattal, a szakmánk iránti alázattal állunk minden Tisztelt Megrendelőnk rendelkezésére.

A CSAPAT

PÉTER SCHRAMM

Műszaki Igazgató

MOLNÁR KÁROLY

Ügyvezető Igazgató

ANIKÓ WOODS

Marketing Igazgató

ARTHUR MAYO

Ügyvezető Igazgató

DÖMÖTÖR BALÁZS

Operatív Igazgató

HORVÁTH GYÖRGYI

Pénzügyi Igazgató

SZUCHOVSZKY ENDRE

Project Igazgató

Magyar