Keresési eredmények

Found 13 Results
Page 1 of 2

Soproni uszoda

A Soproni uszoda kapcsán, feladatunk egy a már meglevő sportlétesítmény karbantartási munkáinak lehetővé tétele volt, amit egy alpintechnikai speciális karbantartó pálya megtervezésével és kivitelezésével valósítottunk meg.


UTE sportcsarnok lelátó

A projekt során Budapesten, az UTE, Szilágyi úti sporttelep számára terveztünk és kiviteleztünk egy, a speciális igényekhez alkalmazkodó egyedi, beépített és kihúzható lelátót.


Hatvani Sportcsarnok

Az egykori barnamezős iparterület rehabilitációjának keretében, a multifunkcionális sportcsarnok teljes körű generál tervezését végeztük el.


CEU Közép Európai Egyetem

Cégünk feladata volt a CEU oktatási és prezentációs rendszereinek, konferenciarendszereinek tervezése és installálása, továbbá digital signage-, színpad-gépészeti tervezés.


QFIS – Education City tolmácsrendszer

Cégünk tervezte és kivitelezte a központosított tolmácsrendszert a Katari Iszlám Tanulmányok Intézete (Qatar Faculty of Islamic Studies) számára.


SZIGET Fesztivál

2015-ben a Sziget, a Volt és a Balaton Sound fesztiválok nagyszínpadainak hangosítását végeztük, valamint a hang- és képi felvételek streameléséhez szükséges technológiát is mi szállítottuk.


Városligeti Színház

Az új életre kelő színház belső terében a legmodernebb színháztechnológiai rendszerekkel lesz felszerelve. Ezeket a színpadtechnikai megoldásokat és az akusztikát cégünk tervezte.


Eiffel Projekt

Cégünk végezte a Kőbányai úti Eiffel-csarnokból kialakított kulturális központ teljeskörű színháztechnológiai tervezését.


British International School

Magyarország egyik vezető, angol oktatási nyelvű általános iskolája és gimnáziuma számára terveztünk, gyártottunk és telepítettünk el egy mobil (kihúzható) lelátót.


Magyar