Keresési eredmények

Found 10 Results
Page 1 of 2

Soproni uszoda

A Soproni uszoda kapcsán, feladatunk egy a már meglevő sportlétesítmény karbantartási munkáinak lehetővé tétele volt, amit egy alpintechnikai speciális karbantartó pálya megtervezésével és kivitelezésével valósítottunk meg.


UTE sportcsarnok lelátó

A projekt során Budapesten, az UTE, Szilágyi úti sporttelep számára terveztünk és kiviteleztünk egy, a speciális igényekhez alkalmazkodó egyedi, beépített és kihúzható lelátót.


Duna Aréna

Cégünket kérték fel arra, hogy tervezze meg és építse ki az uszoda televíziós közvetítő rendszerét. Ennek a rendszernek alapvető feladata volt, hogy biztosítsa a műszaki-technikai feltételeket az uszoda sporteseményeinek TV-s közvetítéséhez.


Hatvani Sportcsarnok

Az egykori barnamezős iparterület rehabilitációjának keretében, a multifunkcionális sportcsarnok teljes körű generál tervezését végeztük el.


Khalifa stadion

Cégünk kapta a megbízást, hogy a katari Nemzeti Stadion (Khalifa International Stadium) akusztikai rendszerének felújítását megtervezze és kivitelezze.


Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál

A rendezvény számára létrehozott sportcentrumban cégünkkel egyeztetve alakították ki az általános gyengeáramú rendszereket, valamint számos speciális jelzőrendszert.


Hidegkuti Nándor Stadion

A budapesti Hidegkuti Nándor Stadion ’digital signage’ rendszerét cégünk tervezte és kivitelezte, a megfelelő eszközök beszerelésével és üzembe helyezésével együtt.


Groupama Aréna

A 22 000 fő befogadóképességű stadionba cégünk tervezte, szállította és kivitelezte a televíziós adásrendszert.


Al Lusail Sport Komplexum

A létesítmény hanghatás-rendszerét és annak tartószerkezetét az Animative Kft. tervezte és kivitelezte Katarban.


Magyar